الكمية تكفي:8 أشخاصوقت التحضير:20 دقيقةوقت الطهي:40 دقيقةالمقادير:كيكة اسفنجية
كريم شانتيه مخفوق
150 جرام مارشمليو ابيض
150 جرام مارشمليو روز
سكر بودرة
التحضير:1- نحدد الكيك علي شكل دائري او ممكن نضعه في طبق دائري طبقات وتحشي بينهم بالكريمة وشيكولاته مقطعة
الفوندان:
تسيح المارشمليو علي حمام ماء لكل لون لوحده
نحضر سكر بودرة يرش على الترابيزة وبعد ماسيحت المارشميلو وضعته عليه
وفضلت اعجن فيه لحد مااتكونت عجينة ( يعني عجنت الروز لوحدو والابيض لوحدو)
واخر شئ غلفت الكيكة كلها بالكريمة عشان تكون الكريمة مادة اللزق هنا
وفردت العجينة البيضة
وخليتها فوق الكيكة وضبطتها وقصيت الزايد منها
وجبت العروسة الست باربي ودخلت رجليها في الكيكة
ثم تزين بشرايط روز وفيونكة روز او حسب الرغبة
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]