*ناتاشا* :: عضو جديد ::
الـجنـــس : المُسَــاهَمَـــاتْ : 3033 العُــمـــْـــــر : 32 العَمَــــــــــلْ : مشرفة قسم الطبخ التـسْجِيلْ : 18/07/2010 النـِقَـــــــــاط : 3331 التَقْيِــيــــــم : 13
| موضوع: طريقة اعداد ( تشيز كيك بارد ) الأربعاء يناير 19, 2011 5:30 am | |
| الحشو
2 كوب زبادى 1 كوب جبن كريم غير مملحة ( cream cheese) 1 كوب كريمة خفق 1/2 كوب سكر ناعم 3 كيس جيلاتين عصير ليمونة مكسرات او قطع فاكهه او قطع شيكولاتة (حسب الرغبة) الصوص: ممكن تختار اى صوص من دول " اللى تحبه " كراميل (كوب سكر... معلقتين ماء...كريمة خفق) الشيكولاته (شيكولاتة مذابة على حمام مائى.... كريمة خفق) الفراولة (كوب ونص عصير فراولة .... كوب سكر ....عصير ليمونة .... كيس جيلاتين)
طريقة التحضير:
- نفرم البسكويت ونخلطه بالزبدة السايحه ونخلطهم جيدا ونضعهم فى صينيه التشيز كيك ( صينية ذات قاعدة منفصلة) نضع البسكويت المفروم ونضغط جيدا ونضعه فى الفرن على درجة حرارة متوسطه لمدة 10 دقائق ثم نتركها يبرد جيدا. نخلط كريمة الخفق جيدا مع نص كمية السكر نخلط الزبادى والجبن مع باقى كمية السكر نذيب الجيلاتين فى عصير الليمون ثم نضيفه لخليط الزبادى والجبن نضيف كريمة الخفق ونخلط جيدا ولكن برفق نضيف المكسرات او الفاكهه او الشيكولاته نصب الخليط على البسكويت. نضع الكيكة فى الثلاجة لمدة لا تقل عن 6 ساعات ومن الافضل تركها طول الليل فى الثلاجة حتى تتماسك جيدا. - بعد ذلك يمكن اضافه الصوص الذى نرغب فيه. ملحوظة... يجب ان يكون الصوص بارد جدا تحياتى للجميع ...
ناتاشا [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] [ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة] | |
|
amirat9oloub :: عضو جديد ::
الـجنـــس : المُسَــاهَمَـــاتْ : 19023 العُــمـــْـــــر : 34 العَمَــــــــــلْ : لايوجد التـسْجِيلْ : 13/04/2010 النـِقَـــــــــاط : 22449 التَقْيِــيــــــم : 604
| موضوع: رد: طريقة اعداد ( تشيز كيك بارد ) الأربعاء يناير 19, 2011 6:03 am | |
| | |
|
*ناتاشا* :: عضو جديد ::
الـجنـــس : المُسَــاهَمَـــاتْ : 3033 العُــمـــْـــــر : 32 العَمَــــــــــلْ : مشرفة قسم الطبخ التـسْجِيلْ : 18/07/2010 النـِقَـــــــــاط : 3331 التَقْيِــيــــــم : 13
| موضوع: رد: طريقة اعداد ( تشيز كيك بارد ) الأربعاء يناير 19, 2011 6:38 am | |
| | |
|
ĻIŁýǻ♪ :: عضو جديد ::
الـجنـــس : المُسَــاهَمَـــاتْ : 2726 العُــمـــْـــــر : 32 العَمَــــــــــلْ : طالبة التـسْجِيلْ : 20/03/2010 النـِقَـــــــــاط : 3932 التَقْيِــيــــــم : 21
| موضوع: رد: طريقة اعداد ( تشيز كيك بارد ) الخميس يناير 20, 2011 8:55 am | |
| | |
|
*ناتاشا* :: عضو جديد ::
الـجنـــس : المُسَــاهَمَـــاتْ : 3033 العُــمـــْـــــر : 32 العَمَــــــــــلْ : مشرفة قسم الطبخ التـسْجِيلْ : 18/07/2010 النـِقَـــــــــاط : 3331 التَقْيِــيــــــم : 13
| موضوع: رد: طريقة اعداد ( تشيز كيك بارد ) الخميس يناير 20, 2011 9:53 am | |
| | |
|