اذا كنت عضواً في المنتدى تفضل بالدخول ، اذا كنت زائراً اضغط على زر التسجيل لتنضم الى عائلة منتدى ستار اكاديمى 10 الرسمى
اذا كنت عضواً في المنتدى تفضل بالدخول ، اذا كنت زائراً اضغط على زر التسجيل لتنضم الى عائلة منتدى ستار اكاديمى 10 الرسمى
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةأحدث الصورالتسجيلدخول

 

  طريقة عمل الفلافل

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
banota masrawia
:: عضو جديد ::
:: عضو جديد ::
banota masrawia


الـجنـــس : انثى
المُسَــاهَمَـــاتْ : 3063
العُــمـــْـــــر : 28
العَمَــــــــــلْ : طالبة مصراوية جدا
التـسْجِيلْ : 24/04/2010
النـِقَـــــــــاط : 4020
التَقْيِــيــــــم : 26

 طريقة عمل الفلافل Empty
مُساهمةموضوع: طريقة عمل الفلافل    طريقة عمل الفلافل Icon_minitimeالسبت سبتمبر 11, 2010 2:04 pm

طريقة عمل الفلافل




المقادير:-


1/2 كوب فول مدشوش


1/4 كوب بقدونس طازج


8 فصوص توم


1/8 كوب كسبرة خضرة وشبت


معلقة صغيرة كزبرة جافة


1/2 معلقة بيكربونات صودا ولو مفيش مش مهم


معلقة كبيرة مياة


ملح / 1/4 معلقة شطة


1/4 معلقة كمون مطحون


سمسم


بصلة متوسطة مقطعة



الطريقة:-


اول حاجة بنغسل الفول المدشوش الا هو فول البصارة وننقعه فى المياة لمدة 8ساعات ونغير المياة كل



شوية وبعد كدة ناخد الفول المدشوش ونحط عليه الخضرة ونحطهم فى مفرمة اللحمة لحد متنعم على



الاخروندوب البيكربونات مع انها ناس كتيرة مش بتحطها بس حقولها بندوبها فى مياة وبعد كدة



نجهز التوابل ونخلطها مع بعض وبعد كدة نحضر طاسة قلى ونحط الزيت على درجة حرارة متوسطة



بعد كدة ناخد العجين ونعمل بايدنا على هيئة قرص واحنا بتعمل نحط جزء من الخليط التوابل او الحشوة



ونحط شوية كمان من العجين ونحطه بالزيت ونكرر الحكاية لحد متخلص الكمية وبس ونطلعها بعد



متتحمر ونحط جمبها سلطة او مخلل الا انت تحبوه وبس



***



***




وبالهنااااااااااااااااااااا والشفااااااااااااااااااا

الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
zeze
عضوه مميزه
عضوه مميزه
zeze


الـجنـــس : انثى
المُسَــاهَمَـــاتْ : 1233
العُــمـــْـــــر : 31
العَمَــــــــــلْ : ؟؟؟
التـسْجِيلْ : 26/03/2010
النـِقَـــــــــاط : 1476
التَقْيِــيــــــم : 13

 طريقة عمل الفلافل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الفلافل    طريقة عمل الفلافل Icon_minitimeالخميس أكتوبر 07, 2010 1:40 am

ثانكس
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
خيال العاشقين
:: عضو جديد ::
:: عضو جديد ::
خيال العاشقين


الـجنـــس : انثى
المُسَــاهَمَـــاتْ : 13078
العُــمـــْـــــر : 37
العَمَــــــــــلْ : •·.·`¯°·.·• (جااري البحث ) •·.·°¯`·.·•
التـسْجِيلْ : 18/04/2010
النـِقَـــــــــاط : 14063
التَقْيِــيــــــم : 445

 طريقة عمل الفلافل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الفلافل    طريقة عمل الفلافل Icon_minitimeالجمعة أكتوبر 08, 2010 12:46 am

يعااااااااااااااااافيك ياقمر

سلمت يداااك
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
ẅǿǾǿẅƒ♫●•
:: عضو جديد ::
:: عضو جديد ::
ẅǿǾǿẅƒ♫●•


الـجنـــس : انثى
المُسَــاهَمَـــاتْ : 2005
العُــمـــْـــــر : 37
العَمَــــــــــلْ : ممريضهــُُُ
التـسْجِيلْ : 11/02/2010
النـِقَـــــــــاط : 3211
التَقْيِــيــــــم : 65

 طريقة عمل الفلافل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الفلافل    طريقة عمل الفلافل Icon_minitimeالأحد أكتوبر 17, 2010 6:40 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
amirat9oloub
:: عضو جديد ::
:: عضو جديد ::
amirat9oloub


الـجنـــس : انثى
المُسَــاهَمَـــاتْ : 19023
العُــمـــْـــــر : 34
العَمَــــــــــلْ : لايوجد
التـسْجِيلْ : 13/04/2010
النـِقَـــــــــاط : 22449
التَقْيِــيــــــم : 604

 طريقة عمل الفلافل Empty
مُساهمةموضوع: رد: طريقة عمل الفلافل    طريقة عمل الفلافل Icon_minitimeالسبت أكتوبر 30, 2010 1:26 am

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
طريقة عمل الفلافل
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
»  طريقة عمل الفلافل - الطعمية
» طريقة حفظ الموز
» طريقة تحضير هوت شوكليت - طريقة صنع هوت شوكليت
» طريقة عمل كرواصون
» طريقة عمل لف الاقماع

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: •»◦--◦ı[.. منتدى المرأة و الأسرة و المجتمـــع ..]ı◦--◦«• :: قســم الطــبـخ-
انتقل الى:  


      - احصائيات  - إتصل بنا - تبرع بإعتمادات لهذا المنتدى

Powered by phpBB © Copyright ©2007 - 2010
AHLAMONTADA Enterprises. 
 طريقة عمل الفلافل Cron